Cityscapes

De Concrete Cityscapes tegel is een design buitentegel, geïnspireerd op het werk van M.C. Escher. Met de tegel kan iedereen zijn eigen ontwerp maken. Het bijzondere aan de tegel is dat er kronkelpaden en terrassen met grillige geometrische vormen kunnen worden gecreëerd.

DUURZAAM DESIGN

De Cityscapes zijn zeer duurzaam en geschikt voor intensief gebruik. Ze zijn weerbestendig en gripvast. Geschikt voor openbare ruimten, tuinen, terrassen, opritten en paden.

 

76% CIRCULAIR

Bij de productie van de Circulaire Concrete Cityscapes tegels heeft Studio Wae haar liefde voor recycling en design kunnen combineren. Reststoffen uit slooppanden en oude bestrating zijn verwerkt tot grondstoffen voor deze tegels. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardig design tegel die gegarandeerd jaren meegaat. Wij zijn partner van NL Greenlabel voor een duurzame buitenruimte. De Cityscapes zijn door NL Greenlabel gecertificeerd met het duurzaamheidslabel A.

 

Bekijk de cityscapes op de website van NL GREENLABEL

 

 

OBJECTEN MET 3D-EFFECT

Wie nog meer het Escher-effect wil benaderen, kan spelen met 3d-objecten in de ruimte die volgens hetzelfde principe zijn gemaakt. Zo lopen deze Cityscapes elementen over in het straatbeeld. Je kunt ze gebruiken als plantenbak of zitelement. Deze elementen zijn door hun eenvoud zeer onderhoudsvriendelijk.

 

De stapelbare elementen zijn 60 cm breed en 12 cm hoog. Ze zijn per 3 leverbaar, 2 holle delen en 1 dicht deel. Zo is de Cityscape Seat ook toe te passen als plantenbak of steppingstone.

 

 

KLEUREN ASSORTIMENT

Wij hebben 3 kleuren in onze collectie: antraciet, terracotta en donkerbruin. Hierbij kunnen wij ook de duurzame banden en zit-elementen leveren.  Voor grote projecten kunnen wij de tegels produceren in elk gewenste kleur.

 

 

HOE DUURZAAM IS DEZE TEGEL?

 

LCA MKI (Noord-Holland) berekend door het NIBE
LCA MKI (Nederland excl. Noord Holland) berekend door het NIBE

Wil je een tekening van deze vorm voor een volgend project?

Duurzaamheidspaspoort:

NL Greenlabel (.pdf)

Afmetingen tegel:

60 x 48 x 6 (9,2 tegels per m2)

Voor meer informatie: