Categorie:

Het UWV hoofdkantoor gaat voor een duurzame entree

Producent: Studio Wae

In opdracht van: Gispen

Productnaam: Boomerang rug

Kleuren, patronen: Verschillende kleuren uit onze circulaire voorraad in de vorm
Boomerang Maximale afmetingen tegel 48x48xm

Stijlen: modern, industrieel, design, vintage

Hoeveelheden: 55 m2

Unieke producteigenschappen:

100% geproduceerd van productie uitval van Interface met social impact. Het kleed bestaat uit losse tegels die door het unieke kliksysteem in elkaar geklikt kunnen worden zodat het een vast kleed wordt. Hierdoor is elk kleed uniek in haar vorm, grootte en kleuren combinatie. Studio Wae legt de focus op werken tegen eerlijk loon voor Syrische statushouders. Daarnaast is het een klimaatneutraal product met een negatieve Co2 footprint.

Specifieke productinformatie:

In meer dan 80 verschillende kleurcombinaties leverbaar. Ook te leveren uit ‘Urban Mining’ materiaal uit uw eigen project. Create your own Wae: “stel zelf uw eigen kleuren samen in de werkplaats of laat studio Wae een kleurvoorstel doen naar aanleiding van uw moodboard.

Samenwerkende partijen: Gispen

Studio Wae heeft het modulaire en circulaire kleed geleverd aan Gispen. Gispen is één van de dealers van de Circular Flooring collectie van Studio Wae. De architecten van Gispen hebben zelf een kleurencombinatie gemaakt op basis van de beschikbare voorraad. Daar zijn deze prachtige kleden uit voortgekomen. De zitjes komen echt tot hun recht in de gecreëerde eilanden. De kleden geven warmte en sfeer en hebben een akoestische waarde. Mensen die in de lobby komen worden onthaald met duurzaam Dutch design gemaakt met social impact. Dit zijn precies de ambities waar het UWV voor staat.