Categorie:

Pharos gebouw, Hoofddorp, stoffering met impact op CO2

Producent: Studio Wae

In opdracht van: Sheryl Leysner

Productnaam: Boom flooring

Materialen: 100% circulaire modulaire tapijttegels geïnspireerd op M.C. Escher

Kleuren, patronen: Verschillende Zandkleuren uit onze circulaire voorraad in de vorm Boom

Maximale afmetingen tegel: 48×48 cm

Stijlen: Modern, industrieel, design, vintage

Hoeveelheden: 220 m2

Unieke producteigenschappen:

100% geproduceerd van productie uitval van Interface met social impact. Studio Wae legt de focus op werken tegen eerlijk loon voor Syrische statushouders. Daarnaast is het een klimaatneutraal product met een negatieve Co2 footprint.

Specifieke productinformatie:

In meer dan 80 verschillende kleurcombinaties leverbaar. Ook te leveren uit ‘Urban Mining’ materiaal uit uw eigen project.Samenwerkende partijen: Sheryl Leysner architecten, Coare

Studio Wae heeft de modulaire tapijttegels geleverd in de vorm Boom aan het Pharos gebouw. De architect Sheryl Leysner heeft in het gehele project zoveel mogelijk circulaire of duurzame producten toegepast. Waarbij ook een aantal eigen ontwerpen. Daar kon natuurlijk de circulaire flooring van Studio Wae niet bij ontbreken. Sheryl heeft een aantal moodboards gestuurd en Studio Wae heeft hier een aantal kleuropties bijgegeven. Sheryl Leysner heeft uiteindelijk voor de vorm Boom gekozen in deze voorgestelde kleurcombinatie. De tegels zijn geschikt voor stoelen met een rolfunctie en zijn niet verlijmd maar liggen op een geëgaliseerd oppervlak met een antislip laag. Als er een niet te verwijderen vlek in het tapijt komt zijn ze gemakkelijk te vervangen.

Fotograaf:

Peter Tijhuis