Categorie:

Schoenenketen Torfs, Wijnegem, gaat The Circular Wae!

Producent: Studio Wae

In opdracht van: Torfs

Productnaam: Circular Boom tiles

Materialen: 100% circulaire modulaire tapijttegels geïnspireerd op M.C. Esher

Kleuren, patronen: diverse groen en beige tinten uit 
onze circulaire voorraad van Interface in de vorm Boom.

Maximale afmetingen tegel: 48 x 48 cm.

Stijlen: modern, industrieel, design, vintage

Hoeveelheden: 120m2.

Unieke product eigenschappen:

100% geproduceerd van productie uitval van Interface met social impact. Studio Wae legt de focus op werken tegen eerlijk loon voor Syrische statushouders. Daarnaast is het een klimaatneutraal product met een negatieve Co2 footprint. Elke kleurencombinatie is uniek omdat het gemaakt is van productie uitval.

Producten: Modulaire tapijttegels

Specifieke productinformatie:

In meer dan 80 verschillende kleurcombinaties leverbaar. Ook te leveren uit ‘Urban Mining’ materiaal uit uw eigen project.

Samenwerkende partijen: Torfs, Alcopro Flooring

Studio Wae heeft de modulaire tapijttegels geleverd aan de Belgische Schoenenwinkelketen Torfs. Ook in België wordt duurzaamheid een steeds belangrijker item. Torfs heeft de ambitie om al haar winkels te gaan verduurzamen. De modulaire tapijttegels van Studio Wae passen natuurlijk perfect bij de nieuwe frisse look van de schoenenketen en haar duurzaamheidsambitie. En als je naar je nieuwe schoenen kijkt dan staan ze sowieso veel vetter op deze mooie modulaire tapijttegels. Naar aanleiding van het moodboard van het architectenteam van Torfs Heeft Studio Wae een kleurvoorstel gedaan. Waarbij dit het eindresultaat is geworden.