Categorie:

Stichtse Vecht (Maarssen), custom made circulair kleed

Producent: Studio Wae

In opdracht van: GZ OfficeXperience

Productnaam: City rug

Maximale afmetingen tegel: 60 x 48 cm

Stijlen: Modern, industrieel, design, vintage

Specifieke productinformatie:

100% geproduceerd van productie uitval van Interface en Tarkett (Desso)met social impact. Het kleed bestaat uit losse tegels die door het unieke kliksysteem in elkaar geklikt kunnen worden zodat het een vast kleed wordt. Hierdoor is elk kleed uniek in haar vorm, grootte en kleurencombinatie.Studio Wae legt de focus op werken tegen eerlijk loon voor Syrische Statushouders. Daarnaast is het een klimaatneutraal product met een negatieve Co2 Footprint.

In meer dan 80 verschillende kleurcombinaties leverbaar. Ook te leveren uit ‘Urban Mining’ materiaal uit uw eigen project.Create your own Wae: “stel zelf uw eigen kleuren samen in de werkplaats of laat studio Wae een kleurvoorstel doen naar aanleiding van uw moodboard.

Samenwerkende partijen: GZ OfficeXperience, Erkamp Projectservice

Studio Wae heeft het modulaire en circulaire kleed geleverd aan het Stichtse Vecht te Maarssen. De architect van GZ OfficeXperience heeft samen met haar opdrachtgever een kleurenpalet samengesteld tijdens een bezoek aan de werkplaats van Studio Wae en hebben uit meer dan 80 pallets met kleuren hun eigen kleurencombinatie voor het kleed uitgezocht. Met deze kleuren zijn prachtige tegels geproduceerd in de vorm City. De Tegels zijn afkomstig uit productie uitval van Tarkett en Interface en vormen een prachtig kleed met geometrische vormen en diepte. Het is geen standaard rechthoekig kleed maar ligt organisch in de ruimte. Als uiteindelijk de zithoek wordt veranderd dan kan het kleed mee veranderen omdat je het weer eenvoudig uit elkaar kan klikken en op een andere manier in elkaar kunt leggen.